Taas on toinen viikko takana, tällä kertaa jopa melkein kiireinen. Sain maanantaina kuulla, että koulua ei enää ole 1.12 jälkeen, yksi tentti olisi 12.12, mutta en sen takia viitsi jäädä tänne hengailemaan, teen sen tammikuussa. Ja selvitin tämänkin jo opettajan kanssa, joten olen siis tulossa kotiin jo 1.12!! Tämä tietysti aiheutti hieman kiirettä, lentojen vaihdon ja kaiken organisoinnin takia. Joudun palauttamaan portfolion ajoissa ja ostamaan kaikki joululahjat, jotka täältä haluan viedä Suomeen jo nyt. Kerrankin on hyötyä näiden jouluinnostuksesta, joka alkaa jo marraskuun alussa!!! Olen nyt saanut onneksi kerättyä suht hyvin kaiken mitä täältä vien kotiin, enää on huolena mahduttaa se kaikki ja vielä kuukauden vaatteet 15 kiloon!!!! Perhanan kilorajoitukset!!! Mutta otan vielä 10 kilon käsimatkatavarat, joten eiköhän sitä minimivaatetuksella selvitä!!

Torstaina keskellä yötä saatiin taas yksi palohälytys ja piha täyttyi hyvin unisen näköisistä ihmisistä! Siinä oppii paljon kavereistaan, kun näkee ne juuri sängystä ulos hätyytettyinä ja ihan täysin tokkurassa!! Hassua! En sitten saanutkaan enää unta ja nukahdin vasta kuuden aikaan aamulla. Jouduin repimään itseni ylös ajoissa, koska lupasin mennä jouluostoksille trishian ja Akosuan kanssa. Illalla oli myös dinnerparty (taas) joten piti mennä Sainsburyn kautta kotiin ja heti kokkaamaan!! Tein perus makaronilaatikkoa ja jauhelihakastiketta (se oli suosikki). Syöpöttelyn ja siivouksen jälkeen pääsin sänkyyn siinä hieman ennen kuutta (taas) ja aamulla (taas) revin itseni ylös, koska piti lähteä mancesteriin! Poikien kanssa sitten istuttiin junaan ja enkös minä nukahtanut heti kun juna nytkähti liikkeelle!!! Taimoor paran olkapää oli hieman puuduksissa kun tämä jättipää nuokkui siinä koko matkan!! Kierreltiin ostoskeskusta ja nautin olostani todella paljon ja totesin, että poikien kanssa "shoppailu" on kivempaa. Ei tarvitse jokaista kauppaa kiertää ja se on paljon rauhallisempaa... Tuottoisaa se ei ole, mutta rahattomalle opiskelijalle juuri tarpeeksi harhailevaa, että ei ehdi liikaa hiplailla ja erehtyä ostamaan jotain, mihin ei ole varaa. Sain ostettua kuitenkin jotain, mutta en kerro mitä, koska sen saaja lukee tätä, enkä tahdo paljastaa sitä vielä. Ostin myös joulumarkkinoilta ranskalaisesta kojusta keksejä (taivaallisia)!!! Minulla ei ollut puntia, joten sain maksaa euroilla ja sain puntina takaisin vaihtorahat!! kätevää!! harmittaa kun en hoksannut ostaa niitä pipareita enempää, tuodakseni kotiin!!!Takaisin tullessa nukahdin taas junaan, tällä kertaa onneksi tyynynä ikkuna!! Kotiin päästyäni siinä kahdeksan maissa kaaduin sänkyyn ja nukuin 11 asti aamulla!! Hieman univelkaa...

Pitäisi alkaa tehdä jotain, mutta minuun on iskenyt jonkin asteinen saamattomuus opiskelujen suhteen, en jostain syystä osaa tehdä mitään, vaikka pitäisi. Kai jonkin asteista joulukuumetta!!! Kaikki jotka minut tuntee ja tietää millainen olen jouluna, tietää, että olen aika täpinöissäni nyt!! Kohta saa pipareita, glögiä ja kuunnella joulumusiikkia. Olen saanut jo tilauksen Monikalta, lähettää hänelle Tarja Turusen joululevy, Monikan veli on suuri fani!!

Nyt on aika mennä nukkumaan ja alkaa totutella Suomen aikaan, viimeksi siellä illat hieman venähti tähän aikaan!!! Nähdään pian!! Lisään kuvia tähän tekstiin kunhan saan kameran takaisin Taimoorilta!!