Pitkästä aikaa kirjoittelen, on ollu olevinaan niin kiire ja paljon tekemistä. Olin kyllä kipeänä tässä myös välillä. Eli siis mistä aloitan...

Viimekertaisen kirjoituksen jälkeinen viikko oli hyvin hiljainen ja opiskeluntäyteinen. Koetin kovasti päntätä etukäteen, jotta ei tarvi lukea kun porukat on täällä ja heti perään Antti. Maanataina (joka maanantai) oli kyllä opiskelijabileet isossa yökerhossa Hanleyn keskustassa ja siellä tuhosin suurimman osan kuulostani! Vielä aamullakaan en kuullut mitään ja pikakirjoituksen opettaja tuntui puhuvan jossain todella kaukana! Ensi kerralla täytyy ottaa tulpat mukaan! Kivaa oli, tanssittiin porukalla koko ilta ja hiestä märkänä istuttiin taksiin ja höyrystettiin ikkunat Titanicin tapaan! Baarissa täällä on erilaista, sinne mennään isolla porukalla ja siellä pysytään porukassa, kukaan ei lähde harhailemaan yksinään ja kaikki pitää huolen, että jokainen on ok. Täällä tietysti varsinkin tytöille hyvä, paljon juomien terästäjiä liikkeellä. Yksi hikinen köriläs yritti tanssilattialla hieman liian lähelle, joten läiskäsin suoraan poskelle ja työnsin pois! Pojat kyllä hoiti sen siitä sen jälkeen aika pian pois! Ei ole baarissa pitkään aikaan ollut näin hauskaa! Torstaina juhliminen jatkui naapurissa Vodkaillassa, ja huomasin itsekin jopa juovani vodkaa, ja minut tuntevat ihmiset tietää, että sitä ei TODELLAKAAN tapahdu usein. Kivaa oli ja huomasin, että kyllä se minunkin pää hieman juomista kestää, että ei ihan absolutisti tarvi olla! Hieman ilkeitä oltiin Taimoorille, jonka käteen oli perjantaiaamuna ilmestynyt karvaton läikkä... Trician karvanpoistorasvaepisodin jälkeen. Kamerassa oli myös kuvia Taimoorista syömässä pitsaa lattialla hammastahnaa poskissa ja muotovaahtokasa pään päällä. Tricia ja Taimoor ovat sotajalalla...

Tällaista täällä siis viime viikolla. Ilmeisesti juhliminen kostautui minulle, koska viikonlopun makasin sängyssä 39 asteen kuumeessa ja kurkku nielemiskelvoton. Onneksi täällä on ihmisiä, jotka välittää ja kuskaa lääkkeitä. Naapurin Etienne (Ranska), jonka kanssa olen ystävystynyt ja ollaan kovin läheisiä, istui mun huoneessa koko lauantaiyön, koska kuume ei ottanut laskeakseen ja olin hieman huolestuttavassa kunnossa. Aamulla kuuden aikaan kuume laski ja nukahdin, siinä vaiheessa Etiennekin uskalsi mennä nukkumaan! Myöhemmin sunnuntaina heräsin koomasta ja Taimoor oli käynyt kaupassa ostamassa parasetamolia ja strepsilsiä (näillä on kirsikanmakuista!!!!!). Myöhemmin kuulin kaikilta, että olin ollut aika horroksessa, en itse muista mitään! Sen muistan, että kovasti taistelin sitä vastaan, että ne olis kuskannut mut lääkäriin. Ei suomalaiset mitään lääkäriä pieneen kuumeeseen tarvi! Maanantaina aamulla kuitenkin taivuin ja raahauduin lääkäriin, koska kurkussa oli huolestuttavia valkoisia laikkuja ja muutama musta (!!!!). Kuumekin laski jo hieman, joten pyöräkin pysyi alla suht hyvin. Lääkäri katsoi kurkkuun ja määräsi penisilliiniä. Marssin apteekkiin ja yllätyksekseni, lääkkeet olivat ilmaisia! Lappua tarkemmin tarkasteltuani, annostus olis ollu 2 tablettia 4 kertaa päivässä, eli siis aivan älytön annos!! Päätin odottaa vielä muutaman päivän jos vaikka paranis ilman. Olin oikeassa, seruaavana päivänä oli pilkut kurkusta kadonnu ja kuume laski! Perhanan lääkäri, olis pumpannu mut täyteen antibioottia tulehdukseen joka parani itsestään heti seuraavana päivänä! Nyt mulla on sitten 4 pakettia penisilliiniä jos joku tarvii! Vielä hieman nuhaa ja yskää on mutta pahin on ohi!

Perjantaina hain äitin ja iskän Liverpoolin kentältä ja otettiin sieltä auto mukaan. Mukavan yön jälkeen lähdettiin ajamaan etelään kohti Aberdarea, Etelä- Walesissa. Siellä asuu kummini sisko Maisa ja hänen miehensä Chris. Ajoimme Chesterin kautta, josta mulla on jo aikaisemmissa kirjoituksissa kuvia ja jatkoimme matkaa upeiden maisemien läpi.

232096.jpg

Keski- Walesia

232097.jpg

Etelä- Walesia, melkein kuin lappi!

 Kuuden tunnin pikkuteillä kiemurtelun jälkeen saavuimme Aberdareen Maisan upealle georgiaaniselle kartanolle. Käytän sanaa kartano, koska suomalaisessa mittakaavassa talo on kartanoluokkaa.

232098.jpg

Talon etupiha.

 Se on vanha maatila, jossa on tilaa hevosille, lehmille ym. karvaolioille. Sisältä talo oli upea, monta huonetta ja mahtava vanha sisustus!

232112.jpg

Chris, Iskä ja minä

232100.jpg

Aula

 Kaikista paras kohta talossa oli kuitenkin SAUNA!!!!! Vietin siellä pitkän tovin ja kun vihdoin maltoin lopettaa, oli lihakseni sulaa vahaa. Hyvän illallisen jälkeen jaksoin pitää silmiä auki vielä muutaman tunnin kunnes vetäydyin omaan huoneeseeni suomalaisen Trendilehden kanssa ja nukahdin se naamalle! Aamulla satoi, joten päätimme ajaa suoraan Stokeen ilman suurempia mutkia, olimme myös aika väsyneitä edellisen päivän ajoista! Lauantai- iltana yhdeksän aikaan jouduin hieman erikoiseen tilanteeseen. Chris on hammaslääkäsri ja häenllä on vastaanotto kartanon toisessa siivessä. Tuli puhetta hampaista ja minun viisaudenhampaista (oirelevat silloin tällöin ja epäilin, että yhdessä on reikä). Chris raahasi minut vastaanotolle ja tarkasti hampaat! Kaikki oli ok, joten voin huoahtaa helpotuksesta, viisaudenhammastani ei tarvitse poistaa!!!! Sain vielä paketin hammaslankaa päälle!!

232113.jpg

Ruokasali ja juustoja!!!!

Tänään ollaan vietetty päivä Hanleyn keskustassa ostoksilla ja kierrelty ympäri kampusta. Olen esitellyt porukoille paikkoja, jossa aikaani vietän ja ystäviä täältä. Äiti on kovasti samaa mieltä, että rötäistä täällä on ja mitään nämä englesmannit ei osaa tehdä oikein, mutta iskästä en osaa sanoa, saattaa jopa hieman viihtyä! Huomenna suunnataan Derbyshireen ja ajellaan siellä hieman ja sitten keskiviikkona onkin jo heidän aika palata suomeen. Perjantaina vieraiden pitkää listaa jatkaa Antti, joka viipyy maanantaihin asti. Sitten keskiviikkona 8.11 tulen suomeen ja vietän siellä ruhtinaalliset 5 päivää, saunassa ja syömässä Ulla- tädin pannukakkua!

Palailen taas kun juttua tulee! Voikaa hyvin siellä ja pysytelkää lämpiminä!