Nyt lähti äiti ja isi kotiin ja turvallisesti ovat perillä, huolimatta kummankaanpuoleisesta liikenteestä. Nopeasti meni aika ja 5 päivää hujahti ohi nopeasti! Maanantaina tosiaan kierrettiin Hanleyn keskustaa ja katseltiin kauppoja... Löysin kyllä uudet farkut, joista olen kovin ylpeä!! Tiistaina heti luennoilta päästyäni, Porukat, minä ja Taimoor lähdettiin ajamaan hieman Stokesta itään Derbyshireen.

235004.jpg

Lotan uudet farkut ja Betty Boop tossut!

234938.jpg

Hanleyn keskustaa (takana näkyy Potteries ostoskeskus)

234934.jpg

Minä ja Isi kahvilla.

Luonto siellä on uskomattoman kaunista ja kaikista ihmeellisintä on, miten lähellä se on tätä loukkoa! 15 minuutin ajomatkan päästä löytyy mahtavia maisemia ja upeaa luontoa! Eli siis ei me ihan täysin englannin rumimmassa paikassa asuta!

234943.jpg 

234948.jpg

 Äiti löysi sitä kauan kaipaamaansa sitruunapaita, joka paljastui lopujenlopuksi ihan tavalliseksi sitruunajuustokakuksi, tungettuna jogurttipurkkiin!!!! Hyvää oli. Keskiviikkona oli rankka paluu arkeen ja taas yksi newsday takana. Onnekseni mukaani sattui kamera ja otin muutaman kuvan meidän newsroomista.

234952.jpg 

Alex ja Shell

234955.jpg

Etualalla Tommy, John ja Dan

234958.jpg

Newsroomista

Eilen (Keskiviikkona) oli myös Lewn synttärit ja me porukalla järjestettiin sille yllätysbileet. Olimme ostaneet koristeet, kakut, yms. Etukäteen ja Taimoor vei Lewn sainsburylle, jotta me saatiin kaikki kuntoon niiden keittiöön! Lew ei aavistanut mitään ja meni aivan sanattomaksi kun ilmestyi pilkkopimeään keittiöön, jossa me odotimme paukkuserpentiinin ja pallojen kera!

234965.jpg

Mariella, Jessica, Mister Lew, Monika ja Trishia

 Meitä oli mukana koko Star Wedgwoodin perhe (Edu, Mariella, Akosua, Tricia, Warren, Jonathan, Taimoor, Etienne, Maria, Kevin ja Eddie. Mukana oli myös Monika, Jessica ja Gaultier Aynsleystä).

234978.jpg

Hieman epätarkka kuva pojista (Edu, Jonathan ja Etienne)

234982.jpg

Oikealta: Jonathan, Etienne, Gaultier, Akosua ja Lew. Eddien ja Taimoorin niskat.

234996.jpg

Meikkausoperaatio

234995.jpg

Taimoor ja meikkausoperaation tulos

Järjettömän syöpöttelyn jälkeen ilta eteni harvinaisen vauhdikkaasti, pojat sai naamaansa meikkiä, Trishian meikkipaletista ja taas loppuillasta istuttiin kaikki ahtaalla käytävällä ja höpistiin turhia! Lew sai perinteiseen tapaan myös täytekakun ja tuolillaheittelyn (???).

234994.jpg

Lew ja Kakku

Onneksi mulla alkoi nyt viikonloppu ja saan nukkua, kolmen tunnin yöunien jälkeen aamuluennollelähtö ei ole se kaikista mukavin homma, nyt nukuttaa ja aion mennä petiin ottamaan hieman univelkaa takaisin! Kaikesta siitä unenpuutteesta huolimatta on ollut todella hauskaa ja olen jollain tavalla oppinut ottamaan elämän hieman rennommin kuin ennen, alkaa se ilmeisesti suomalainen jäykkyys ja jämptiys tietyllä tavalla karista. 

234998.jpg

Minä ja Taimoor

Antti tulee huomenna ja sitten tulenkin viikon päästä siitä käymään kotona, odotan sitä jo aika innolla, mutta en enää niin paljoa kuin ennen, mikä on hyvä merkki siitä, että alan viihtyä täällä erittäin hyvin! tämä teksti jäi hieman lyhyeksi, mutta liitän mukaan kuvia, jotta tarina paisuisi hieman.