Miten se aina jaksaakin yllättää, että liikunta tekee ihmeellisen energisen olon!! Kävin lenkillä, pitkästä aikaa... hyvin pitkästä aikaa. Mukana oli Tricia, 18-vuotias wannabe R'n'B tähti. Tricia on tehnyt musiikkia jo kauan ja osaa tanssia, joten hänestä tulee tähti. Ainoa ongelma on, että äiti pakotti ensin yliopistoon. Sarkastisesta kirjoituksesta huolimatta on ihan mukava tyttö. Huomenna saan pyörän ja saan siis liikkua ihan vapaasti!!

Aamulla mentiin Jamilin (Tanska/Libanon) ja Lewn (Malesia) Hanleyn keskustaan ja kiertelemään sunday marketia. Lew löysi pyörän (40puntaa) ja Jamil löysi telkkarin (10puntaa...eikä toimi). Ihan kiva paikka, mutta tämä kaupunki on suoraan sanottuna ruma. Ei mitään kauniita vanhoja rakennuksia eikä hienoja katuja, ränsistyneitä tehdasrakennuksia ja taloja, isoja romupihoja. Joten siis ei mitään englannin sydänmaata. Onneksi on paikkoja lähellä, jonne voi paeta jos tarvii estetiikkaa.

Musta on tehty nyt meidän kämpän sairaanhoitaja, joku koko ajan ovella, kyselemässä apua vaivoihin tai hakemassa buranaa. Annoin eilen Eduardolle buranaa kuumeeseen ja sen mielestä se on ihan ihmelääke!! No eläköön siinä uskossa! :-)  Syötin sille myös fazerin sinistä ja se oli ihan taivaassa!

191182.jpg

Eduardo, yksi kämppiksistä.

Huomenna alkaa freshers week ja kakarat sekoaa.. Täällä on jo paljon brittejä ja aika rauhallista on toistaiseksi ollu, mut kuulemma muuttuu pian. Nyt kuitenkin suuntana Ember Lounge, sateeseen päätä pahkaa! Pitäkää hauskaa suomessa, missä kaikki on hyvin ja helppoa!!! ;-)

198300.jpg

Minä ja Monika Ember Loungessa