Tänään oli ensimmäinen luento. Law for Journalists. Mielenkiintoísta mutta aika vaikeaa seurattavaa, mutta aika hyvin pysyin kärryillä, pelotteluista huolimatta. Muutama sanahirviö tuli vastaan, mutta ei ne sen kummempia ole kun suomalaisetkaan lajitoverinsa! Vaatii vaan hieman kertausta. Huomenna on lakiseminaari, eli kertausta ja hieman lisää uusia juttuja. Huomenna alkaa myös pikakirjoitus, sitä odotan kauhulla, jostain syystä taas kokonaan uuden "kielen" opettelu ei nappaa. Mutta varmasti oikein hyödyllinen taito.

Luennolla istuttiin tiiviisti isossa ja täpötäydessa elokuvateatterissa ja suurimmalla osalla oli flunssa. Fresher's flu, sanovat nämä, kaikki siis on kipeitä. Itse olin semi-kipeä lauantaina, mutta se meni ohi hyvin nukutun yön jälkeen. Pidin myös perjantaina Pride&Prejudice maratonin, lainasin kirjastosta BBC:n kuusiosaisen sarjan ja katsoin sen putkeen. Hieman alkoi jo tökkiä tuo vanha englanti, mutta Colin Firth ei ikinä petä!! Aina yhtä charmikas. ;-) Lauantaina (semi-flunssapäivänä) katsoin elokuvan "Roman holiday". Teille, jotka eivät ole ihan niin tuttuja vanhojen mustavalkoelokuvien kanssa, siinä oli Audrey Hepburn ja Gregory Peck. Mukavaa flunssaviihdettä.

Digiboksi toimii, paljon kanavia = Olen tyytyväinen. Taas kävi mukavat sedät korjaamassa ja miten muutenkaan kun ilmaiseksi! Tässä on jo jotain hämärää, joku tulee kohta ison laskun kanssa ovelle ja vaatii takaisin kaiken minkä olen saanut ilmaiseksi. Nyt alkoi ahdistaa... 

Nyt asetun hienon käytetyn televisioni ääreen ja laitan hienon uuden digiboksini päälle ja katson uutiset... (Lue: vanhoja amerikkalaisia Sit- comeja). Ei ihan oikeasti yritän pysyä ajan hermolla... koulun takia ihan fiksu ajatus.